Irrigátor
Laktóz

Kapcsolat

DOLHAY KLINIKA

Egészségügyi Kft.

H-1037 Budapest,

Domoszló útja 18.

Telefon: +36-1 250-4974

Fax: +36-1 250-6576

Web: www.dolhay.hu

Email: info@dolhay.hu

Elméleti hátter

Mikro-csapatunk a 22 éve piacvezető Colpo- Cleaner Laktóz és Colpo- Cleaner Intim Zuhany fejlesztésével is foglalkozik. Ennek az új és meggyőződésünk szerint a jobban teljesítő intim higiéniai eszközök neve

Colpo- Cleaner Laktóz Plusz és Colpo- Cleaner Intim Zuhany Plusz

Elvárhatjuk őtőlük, hogy ugyanúgy, mint elődjük, hasznos közszükségleti cikkekké váljanak.

Az elmúlt két évtized alatt mi is, és számos orvos és víruskutató-csapat törte a fejét, hogy mit kell tenni a közegészség javításáért. Azért, hogy ne haljon meg naponta 800 nő a világon méhnyakrák miatt. Hazánkban is több-százan meghalnak évente az életük virágában élő, jórészt több gyermekes anyák. Ez is egy fertőző, HPVírus okozta betegség és nekünk restelni kell magunkat a gyenge eredmények miatt.

A HPVírus csak a hüvelyhám, nyelőcsőhám, szájnyálkahártya-hámsejtjei között és felületén szaporodgat. Cirka egy évtized alatt mutálódik-variálódik egy-egy hámsejtben mindaddig, amíg az ráksejté alakul. Tehát bőven volna idő, hogy megszabaduljunk a Humán Papilloma Vírustól.

A hüvely-higiénia "házőrzői" a LAKTOBACILUSOK. A laktózzal és a hüvelyzuhany egy-két természetes anyagával megetetjük, jóltartjuk őket. A Colpo- Cleaner Laktóz Plusz- szal a hüvelygombát nem "etetjük", sőt visszaszorítjuk. Ezzel csökkentjük a hüvelygyulladás és petefészek gyulladás esélyét.

Ha a várandóság ideje alatt a Laktóbacilusokkal szemben kórokozók szaporodnak el, akkor felkúszhatnak két centimétert a méhbe. Ez hazánkban 4.500 koraszülést és sok-sok vetélést okoz. 

Észben kell tartani, hogy egy nő külvilága a hüvelyen, méhen, méhkürtön át a petefészekig egy nyitott út. Ezért itt a higiénia sokkal fontosabb mint a hajbalzsamozás!

all rights reserved Dr. Dolhay 2022